Hopp til innhold

Handlepose

Handleposen din er tom

Angrerett

Angrerett

Du har full angrerett (retur- og bytterett) i 14 dager fra du har mottatt varen. Du trenger ikke å oppgi noen grunn. Om du benytter deg av angreretten er det ikke et krav å fylle ut angrerettskjema. Legg gjerne pakkseddel sammen med retursendingen, eller i det minste sørg for at vi kan finne ordrenummeret returen gjelder. Du er som kjøper ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da du mottok den og returneres med de etiketter/prislapper/originalemballasje som fulgte med varen. Pakken skal tåle normal transport tilbake til Tatler. Dersom du har fått pakken tilsendt til et hentested må du hente ut pakken fra utleveringsstedet for å benytte deg av angreretten. Du kan også returnere varen(e) i en av butikkene våre innen 14 dager. Ta gjerne kontakt med nettbutikk@tatler.no for å påberope deg angreretten, og om du har spørsmål i forbindelse med retur eller bytterett.
Returetikett fåes ved å følge denne linken: https://retur.posten.no/?q=TATLER_NO
Fraktkostnad ved retur trekkes fra refusjonsbeløpet.

 

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler på en vare er du ansvarlig for å gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon), innen rimelig tid. Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene i en av våre butikker eller til nettbutikk@tatler.no. Husk å dokumentere feil eller mangler med bilder. Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Du vil ikke bli kreditert utgifter dersom du på eget initiativ har iverksatt tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Tatler AS.