Du har full angrerett (retur- og bytterett) i 14 dager fra du har mottatt varen. Du trenger ikke å oppgi noen grunn. Om du benytter deg av angreretten vil vi gjerne at angrerettskjema skal være utfylt, men dette er ikke et krav. Ta kontakt med nettbutikk@tatler.no dersom du har behov for angrerettskjema. Du kan også benytte deg av skjema som kan lastes ned her. Du er som kjøper ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da du mottok den og returneres med de etiketter/prislapper/originalemballasje som fulgte med varen. Pakken skal tåle normal transport tilbake til Tatler. Du må hente ut pakken fra utleveringsstedet for å benytte deg av angreretten. Du kan også returnere varen(e) i butikk innen 14 dager. Ta gjerne kontakt med nettbutikk@tatler.no for å påberope deg angreretten, og/eller eventuelle spørsmål i forbindelse med retur eller bytterett. Frakt ved retur betales av kunden. 

Varer som skal returneres sendes til følgende adresse:

Tatler AS
P.B. 7158 Majorstuen
0307 Oslo

Du vil ikke bli kreditert fraktbeløpet ved en retur.

 

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler på en vare er du ansvarlig for å gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon), innen rimelig tid. Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene i en av våre butikker eller til nettbutikk@tatler.no. Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Du vil ikke bli kreditert utgifter dersom du på eget initiativ har iverksatt tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Tatler AS.