Hopp til innhold

Handlepose

Handleposen din er tom

Angrerett

Angrerett

Du har full angrerett (retur- og bytterett) i 14 dager fra du har mottatt varen. Du trenger ikke å oppgi noen grunn. Om du benytter deg av angreretten er det ikke et krav å fylle ut angrerettskjema. Legg gjerne pakkseddel sammen med retursendingen, eller i det minste sørg for at vi kan finne ordrenummeret returen gjelder. Du er som kjøper ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da du mottok den og returneres med de etiketter/prislapper/originalemballasje som fulgte med varen. Pakken skal tåle normal transport tilbake til Tatler. Dersom du har fått pakken tilsendt til et hentested må du hente ut pakken fra utleveringsstedet for å benytte deg av angreretten. Du kan også returnere varen(e) i en av butikkene våre innen 14 dager. Ta gjerne kontakt med nettbutikk@tatler.no for å påberope deg angreretten, og om du har spørsmål i forbindelse med retur eller bytterett. Frakt ved retur betales av kunden. 

Varer som skal returneres sendes med posten til følgende adresse:

Tatler AS
P.B. 7158 Majorstuen
0307 Oslo

Det er kundens ansvar at returen blir sendt til riktig returadresse.

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler på en vare er du ansvarlig for å gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon), innen rimelig tid. Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene i en av våre butikker eller til nettbutikk@tatler.no. Husk å dokumentere feil eller mangler med bilder. Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Du vil ikke bli kreditert utgifter dersom du på eget initiativ har iverksatt tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Tatler AS.