Du har full angrerett (retur- og bytterett) i 14 dager fra du har mottatt varen. Du trenger ikke å oppgi noen grunn. Om du benytter deg av angreretten vil vi gjerne at angrerettskjema skal være utfylt, men dette er ikke et krav. Ta kontakt med nettbutikk@tatler.no dersom du har behov for angrerettskjema. Du kan også benytte deg av skjema som kan lastes ned her. Du er som kjøper ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da du mottok den og returneres med de etiketter/prislapper/originalemballasje som fulgte med varen. Undertøy og munnbind kan av hygieniske årsaker ikke returneres. Pakken skal tåle normal transport tilbake til Tatler. Du må hente ut pakken fra utleveringsstedet for å benytte deg av angreretten. Du kan også returnere varen(e) i butikken i Bogstadveien innen 14 dager. Ta gjerne kontakt med nettbutikk@tatler.no for å påberope deg angreretten, og/eller eventuelle spørsmål i forbindelse med retur eller bytterett. Frakt ved retur betales av kunden. 

Varer som skal returneres sendes med posten til følgende adresse:

Tatler AS
P.B. 7158 Majorstuen
0307 Oslo 

Det er kundens ansvar at returen blir sendt til riktig returadresse.

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler på en vare er du ansvarlig for å gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon), innen rimelig tid. Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene i en av våre butikker eller til nettbutikk@tatler.no. Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Du vil ikke bli kreditert utgifter dersom du på eget initiativ har iverksatt tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Tatler AS.