Denne personvernerklæringen gjelder for Tatler AS (“www.tatler.no”) og angir

  • Hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • Hva vi bruker opplysningene til,
  • Hvilke rettigheter du har, og
  • Hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Tatler AS er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt 'Kontakt oss' nedenfor.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 10.12.2020.

Ved å godta personvernserklæringen vil du motta kommunikasjon fra Tatler etter et kjøp. Dette kan når som helst avsluttes.

 

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (cookies) nedenfor.

 

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.
Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

For å kunne tilby Klarnas betalingsmetoder, kan vi dele dine personlige data (kontaktinformasjon og ordredetaljer) med Klarna ved checkout / i kassen, slik at Klarna kan evaluere om du kvalifiserer for deres betalingsmetoder, og tilpasse disse betalingsmetodene til deg. Dine personlige data som deles med Klarna behandles på linje med Klarnas egen personvernerklæring

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side."
Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

 

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.
Du kan når som helst trekke ditt samtykke gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss.

 

Sikker oppbevaring

Hos Tatler tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.
Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Informasjonskapsler (cookies)

For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen av vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved besøk i nettbutikken vil det plasseres både første- og tredjepart cookies på din enhet.
Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken på best mulig vis.

Om du ønsker å vite mer om hvilke databehandlere som plasserer cookies ved besøk i nettbutikken, kan du se hvilke cookies som brukes her.

 

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på 'Min side'. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss i følgende kanaler:

E-postadresse: nettbutikk@tatler.no

Telefonnummer: 22602958

Postadresse: Tatler AS, P.B. 7158 Majorstuen, 0307 Oslo